Zonnepanelen
  • Inzicht in energieverbruik levert 10% tot 15% besparing op de energiekosten. Zonder investering!
    (bron: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)
  • Weten waarom al 25.000 locaties gebruik maken van Energiemanager Online? Klik hier
  • Van de lokale bakker tot de Nederlandse Spoorwegen. Energiemanager Online geeft inzicht in energieverbruik en -kosten.
leaf

Energiemanagement

Energie is een redelijk ongrijpbaar fenomeen. Het moment dat de jaarafrekening binnenkomt is vaak het enige moment van feedback: “moet ik bijbetalen of krijg ik geld terug”.


Tot 15% energiebesparen zonder investering

Door goed inzicht in het energieverbruik van uw bedrijfspand(en) constateert u eerder afwijkingen. Onderzoek wijst uit dat bedrijven 10-15% kunnen besparen op hun energiekosten door (zonder investeringen) maatregelen door te voeren die volgen uit beter inzicht. Denk daarbij aan de winkel waar ‘s nachts het licht in het magazijn blijft branden of de school waar de verwarmingsketel het weekend overuren maakt als gevolg van een verkeerde schakeling.

Deze besparingen beginnen bij goed inzicht. En goed inzicht krijg je met Energiemanager Online Zakelijk in combinatie met een slimme meter. Voor een jaarlijks bedrag van €75,- per locatie kan onbeperkt gebruik worden gemaakt van de mogelijkheden van Energiemanager Online+.
 

Erkende maatregel RVO

Energiemonitoring van Energiemanager Online valt onder de erkende energie besparings maatregelen waaraan veel bedrijven in Nederland moeten voldoen. 
 

Slimme meter

De komende jaren worden alle elektriciteitsaansluitingen tot en met 3 x 80 A door de netbeheerders gratis voorzien van een slimme meter . Wilt u niet zo lang wachten? Voor €60,- vraagt u een slimme meter (voor elektriciteit en gas) aan en plaatst de netbeheerder deze binnen enkele maanden.

Energiemanager Online is gecertificeerd om de meetdata van de slimme meter op te halen. Enige wat u hoeft te doen is ons daarvoor te machtigen.