Lampen
  • Van de lokale bakker tot de Nederlandse Spoorwegen. Energiemanager Online geeft inzicht in energieverbruik en -kosten.
  • Weten waarom al 25.000 locaties gebruik maken van Energiemanager Online? Klik hier
  • Inzicht in energieverbruik levert 10% tot 15% besparing op de energiekosten. Zonder investering!
    (bron: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland)
leaf

PV manager voor installateurs

Voor installateurs die kwaliteit, garantie en onderhoud hoog in het vaandel hebben, is goed inzicht in de prestatie van de installaties van groot belang. Goed onderhoud aan PV installaties begint bij goed inzicht in de productie en storingsmeldingen.

Nu het installeren van PV systemen een grote vlucht heeft genomen, gaat er een nieuwe markt open voor het onderhoud van de PV systemen. Door goed onderhoud te plegen wordt de leversnduur van de componenten van een PV systeem verhoogd, vergroot je de veiligheid van het systeem en voorkom je uitval en productieverlies. Deze elementen 

Met onze 10 jaar ervaring in energiemanagement, het verzamelen van energie-data en deze vertalen naar een heldere en begrijpbare informatie, komen we nu met een oplossing voor installateurs van zonne-systemen.

PV Manager biedt kwaliteitsbewuste installateurs de tool om inzicht te krijgen in de installaties, onafhankelijk van het merk omvormer. Lees hier meer