Zonnepanelen

Meer weten over onze zakelijke toepassingen?

leaf Mail naar zakelijk@energiemanageronline.nl

Onze oplossing voor energiemanagement

Er komen steeds meer energiedata beschikbaar. Meterstanden, data van slimme meters, meetdata van grootverbruik-aansluitingen. Deze data kunnen veel inzicht geven in het energieverbruik en de energiekosten. Mits dat op een goede manier wordt gedaan. En dat  is juist onze specialiteit!


Inzicht in verbruik

Om te weten of uw bedrijf te veel energie verbruikt vult u eenmalig de jaardoelstelling en enkele bedrijfsgegevens (zoals openingstijden) in. Op basis van actuele meteo-gegevens (uit uw regio) bereken we dagelijks het energieverbruik. Afwijkingen worden zo snel duidelijk. Desgewenst krijgt u een signaal bij overschrijding van de doelstelling. 


Inzicht in kosten

We berekenen de energiekosten op dezelfde wijze als de energieleveranciers. Alleen het invoeren van het leveringstarief is voldoende. De overige tarieven (netwerktarieven en energiebelasting) staan al in ons systeem.
Bovendien vergelijken we de werkelijke kosten met budget of voorschot en prognosticeren de afwijking bij einde van het boekjaar of afrekenjaar.


Meerdere locaties

Beschikt uw organisatie over meerdere locaties? Dan zijn de managementrapportages een handig instrument om locaties onderling te vergelijken. Handige sorteerfuncties in de tabellen geven snel zicht in afwijkende situaties. Gegevens over de locatie (aantal personen, oppervlak) worden meegewogen om een goed benchmark mogelijk te maken.


Meerdere accounts

Meer medewerkers toegang geven tot de informatie? U maakt zelf (onbeperkt) accounts aan voor medewerkers en bepaald zelf welke informatie ze mogen zien en bewerken.

Voorbeeld screenshots